Loosboersstraat 48
7475 BR  Markelo.

Kerstconcert Mannenkoor met Marieke Dollekamp

Op vrijdag 21 december geeft het Markelo’s Mannenkoor een Kerstconcert in de Martinuskerk in Markelo, aanvang 20.00 uur, kerk open om 19.30 uur.

Een dag later, zaterdag 22 december wordt hetzelfde concert gegeven in de Johanneskerk in Diepenheim, ook hier aanvang 20.00 uur.

Onder leiding van dirigent Henk Swart heeft het koor diverse kerstliederen ingestudeerd.

Aan dit concert werkt ook Marieke Dollekamp mee.

Zij was finaliste van “The Voice of Holland” in  2011.

Zij zingt samen met het koor enkele liederen maar zal ook enkele nummers solo zingen.

De pianobegeleiding wordt verzorgd door Sander Knuiman uit Markelo.

Komt allen want dit belooft een heel mooie avond te worden.

De toegang bedraagt € 10.- en de kaarten zijn verkrijgbaar bij de leden van het koor, Plus supermarkt Blankhorst en boekhandel Prins, en als er over zijn aan de kerk, maar het aantal plaatsen is beperkt en vol is vol.

In Diepenheim zijn de kaarten verkrijgbaar bij Spar Kleijs en slagerij Kasteleijn.

De meeropbrengst van deze concerten gaat naar de Voedselbank Midden Twente.