Welkom op de site van het MMK

Dit is de site van het Markelo's Mannenkoor. Niet zo maar een koor, maar ons koor en daar zijn we trots op. Al vanaf 1970 staat het MMK  voor goede en gezellige mannenzang, En dat blijven we nastreven, in 2020 wordt dat al 50 jaar.

Maar ook in 2018 gaan we gewoon op de ingeslagen weg verder. Ook dit jaar gaan we er weer een gezellig muzikaal jaar van maken.Dat was ook vorig jaar de bedoeling maar de werkelijkheid speelt soms parten.

Gelukkig hebben we in de persoon van Jacobine van Laar, een enthousiaste dame gevonden die naast zelf heel goed en mooi zingen ook in staat geacht moet worden een koor te leiden. Dit heeft ze tot plezier van velen, inclusief de koorleden. laten zien in een aantal zeer geslaagde optredens rond Kerst vorig jaar en in dit jaar tijdens diverse optredens, waaronder in Philipine (Zeeland) tijdens en zeer geslaagde concertreis.  Ook dit jaar gaan we op de ingeslagen weg voort. Een ambitieus programma, zie daarvoor de pagina agenda.

Naast het zingen blijven we ons ook nog bezighouden met het inzamelen van oud papier, elke laatste zaterdag van de maand, maar u kunt uw oud papier 24 uur per dag brengen op onze locatie aan de Endemansdijk.

U ziet werk genoeg  om bezig te blijven. Nieuwe zangers zijn van harte welkom om ons te versterken. Informatie kunt u krijgen bij de secretaris of andere bestuursleden, en die vindt u op de volgende pagina's en vergeet ons motto niet:

Zingende mannen zijn gelukkige mannen!